13. 7. 2014

I fell in love with... #28

Pod kupolou - Stephen King


Prečo by som chcela mať túto knihu?
Určite to nie je kvôli obálke. No, možno trochu. Ale česká obálka je oveľa krajšia a trošku ma to škre! Trošku viac. Ale rada by som si ju prečítala preto, že ma zaujal námet tejto knihy, podľa ktorej je urobený aj seriál. Ten som však ešte nevidela a ani sa nechystám.
Radšej si prečítam knihu. :)

Čo očakávam od tejto knihy?
Tak Stephen King píše asi po väčšine horory a trilery, tak dúfam, že táto kniha sa skôr bude niesť v takom duchu, v akom je napísaná kniha Prvých 100.

Dátum pridania článku: 13. júl 2014
Dátum kúpenia knihy: ?

3 komentáre:

  1. Čítala som to ale nedočítala a mám na to hneď dva dôvody. Prvým je to, že požičať si dlhú knihu v priebehu školského roka nie je... ehm... moc dobrý nápad. Nemala som čas. Druhým dôvodom je, že ma tá kniha proste nechytila- čo neznamená, že je zlá. Proste, postavy boli prepracované úplne dokonale, dej bol pomalší ale zase, tá kniha je sakra dlhá, čiže sa to dá pochopiť... tak dúfam, že kniha splní tvoje očakávania, ja si ju musím pri budúcej návšteve knižnice zase požičať a dočítať ju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár a za tvoj názor. :)
      Čo sa týka školy, tak to poznám. Dlhé knihy sa popri nej nedajú veľmi čítať, keďže to čítanie trvá dlho, ešte k tomu, keď je hrubá, a tú knihu si skoro vôbec neužiješ.
      No a s tým, že bude všetko až moc dokonalé a prepracované nemám až taký problém, keďže ja čítam aj také knihy. Iným sa síce veľmi nepáčia, ale ak ma námet knihy zaujme, dá sa to prelúskať. Tak uvidíme, aká bude táto kniha.
      Ešte raz ďakujem. :)

      Odstrániť
  2. Z Humenného nie som,ale je zaujímavý že som ti povedomá, možno mám niekde dvojníčku :D
    -Berry z featherlets.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť