25. 5. 2014

Najnovšie lásky aneb nakupovanie ma baví :3

Ahojte! :) Dnes to bude iné kafé ako obyčajne, a tudiž si dáme trochu pauzu od kníh. No, ehm,... tak to nie je úplná pravda. :D Budú tu spomínané knihy, no tento článok sa netýka len ich... veď uvidíte. :) Ukážem vám, čo ma najviac potešilo za tento týždeň. :) Tak si to užite. :)

KNIHY
V piatok mi konečne dorazila druhá časť Divergencie a konečne mám úplnú sériu, yay. :3 Asi si pomyslíte "Veď sú tri časti? A čo tá tretia?", tak tú som si kúpila ešte v apríli, keď som mala zľavu 25% na vybrané knihy z abcknihy.sk. Zúčastnila som sa totiž projektu Vráťme knihy do škôl, ale aj keď som nevyhrala, tak som, ako všetci zúčastnení, dostala túto zľavu na knihy. :)
A tú su moje krásky pokope :3



ŠATY
V sobotu som si vyrazila do mesta na nákupy, pretože štvrtý jún sa už nezadržateľne blíži a ja musím vyzerať pekne, nie? :D Totiž štvrtého júna mám absolventský koncert - záverečný koncert ukončenia prvého stupňa v hre na klavír, tak ak by ste chceli prísť, je to v Kultúrnom dome v Humennom. :) No a takto vyzerajú šaty, ktoré budem mať na sebe :)


Tiež sa mi zapáčili aj tieto "námornícke" šaty, a tak som si ich musela kúpiť. :)


A čím ste sa potešili tento týždeň vy? Alebo vás potešil niekto iný? :)

5 komentárov:

  1. AWWWWW.
    1. Yay, článok, článok, ČLÁNOK.
    2. Oh yeah, fotky!
    3. Veľmi pekné šaty, najmä tie "námornícke" sa mi páčia. A tá fotka s tyrkysovými šatami je super, jak máš tie topánka v ruke a vlasy na bok, strašne dobre to vyzerá :D :)
    5. Tento týždeň som nakupovala s tebou :D Topánky, ktoré sa mi dosť tak že celkom páčia, na svadbu :D A mama kúpila červené šaty, dneska som ich už mala v kostole, dosť dobré sú, tiež. A popcorn, aby som nezabudla :D Naše nákupy v Tescu :D Ale som si povedala, že keď v stredu napíšem test z fyziky na 100%, tak si kúpim Coriolana od Shakespeara ^.^ Ale to sa musím ísť najprv učiť fyziku, že.
    Super článok, a keď má byť ešte jeden, ta dnešok nakoniec vyšiel nad všetky moje očakávania :D Akurát, že som nevidela ani jednu časť Elementary alebo akéhokoľvek iného seriálu :/ :D
    Joj, teším sa :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) A tá fotka s tými topánkami v ruke bola naschvál takto urobená, lebo mi nebolo vidieť na nohy, tak som topánky zobrala do ruky. :D A aj ja si myslím. :D Tie "námornické" šaty na fotke nevyzerajú veľmi dobre (kus zlá fotka), ale sú také jednoduché a páčia sa mi. :)
      A fyziku dáš, jak furt. Neboj! :)
      Bude ešte jeden, keď sa skoro naučím dejepis a keď mi zvýši čas na článok, ale neočakávaj od neho príliš veľa. :D

      Odstrániť
    2. Okrem toho, že som ešte stále smutná z toho, že tu nebol ďalší článok (stále čakám na I fell in love with...) a ešte stále sa mi strašne páčia tie šaty, akurát som si všimla, že 4.júna máš okrem absolventského koncertu aj meniny, možno na nich vďaka tomu zase nezabudnem :D Ale darunok nestihnem :/ :D
      Btw. nenapísala si, o jakej to začína ;) :)

      Odstrániť
    3. Ďalší článok mal byť (aj bude) I fell in love with..., preto som hovorila, že od neho nemáš očakávať veľa. :D A ten koncert? Ešte presný čas neviem, čiže to ani nemôžem napísať. :D

      Odstrániť
  2. Ahoj, pěkný článek! :)

    Dovol, abych Ti oznámila, že jsi vyhrála v Májové soutěži! Vše důležité, včetně své výhry nejdeš v článku na mém blogu: http://all-infinity.blogspot.cz/2014/06/vyhodnoceni-souteze.html tak si jej prosím přečti a napiš mi na email, který nalezneš taktéž na blogu, adresu, abych mohla knížku poslat! :)

    OdpovedaťOdstrániť