8. 10. 2016

Vyhlásenie súťaže

   Ahojte, ľudkovia. :) Viem, že som sa vám posledný mesiac takmer vôbec neozvala, ale popri škole mi veľa času na blogovanie neostáva. A keď som už úplne vyšťavená, radšej si idem pospať alebo vypnúť pri nejakom dobrom seriáli. Nápady na články však už nejaké mám, tak dúfam, že sa aspoň jedného z nich čoskoro dočkáte.
   Dnes to však zoberieme trocha rýchlejšie a prejdeme rovno k vyhláseniu septembrovej súťaže. Vidíte, ani na toto som si nenašla dvadsať minút času. Dúfam, že výherkyňu kniha a drobnosti potešia, a vy ostatní nezúfajte, lebo už o necelé tri mesiace sú tu Vianoce a to sa určite nezaobíde bez nejakej súťaže. ;)
   Prajem vám pekný víkend :)




A víťazom sa stáva...

Gratulujem! :)

4 komentáre:

  1. Ďakujem krásne :D Toto je moja prvá výhra v súťaži, jupííí :D Hádam sa teda obe polepšíme a predsa si nájdeme čas na našu krásnu záľubu-blogovanie. Ja sa snažím! :D Neviem či si si to všimla, ale vážne snažím :D A ako si mi napísala do mailu, hádam aj toto bude pre mňa také nakopnutie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem víťazke a už sa nesmierne teším na tvoje články, Lenka♥^.^♥ Tak veľmi mi chýbali...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och, o tri mesiace sú tu Vianoce... no do kelu! Ja som stále ešte v tom, že "máme tu koniec leta"... kam ten čas tak rýchlo letí?? Gratulujem víťazke :D

    OdpovedaťOdstrániť