23. 7. 2024

.........⌚ ⌚ ⌚ Náramkové hodinky ⌚ ⌚ ⌚......... originálny darček 🎁 aj pre tých najmenších



⌚ ⌚ ⌚

        Aspoň raz v živote sa nám už stalo, že sme nevedeli, ako alebo čím obdarovať svojich blízkych. Či už to boli rodičia, starí rodičia, súrodenci, naše polovičky alebo deti. A nie jedenkrát sa nám stalo, že sme skončili práve na internete a hľadali inšpirácie tam. Samozrejme, dôležitým faktom pri výbere darčeka je nutnosť dobre poznať daného človeka, vedieť, aké má záujmy, čo obľubuje a čo by sa mu zišlo aj v každodennom živote. No ale aj keď tieto skutočnosti nepoznáme, stále sa nájdu darčeky, ktorými nič nepokazíme. A práve medzi tie určite patria aj náramkové hodinky. 

⌚ ⌚ ⌚

    
        Náramkové hodinky, ktoré som mala možnosť otestovať nielen ja, ale dokonca aj moja mladšia sestra, nám boli poskytnuté vrámci spolupráce s internetovým obchodom poštovnézdarma.cz. Ktorému touto cestou ďakujem za poskytnutie produktu na recenziu a zároveň sa ospravedlňujem za tak neskoré publikovanie článku. 🙏

        Prečo teda vybrať náramkové hodinky ako darček? 

        1.  Ide o univerzálny darček pre všetky vekové kategórie. Pokiaľ máte doma malých ale zato zvedavých trpaslíkov, ktorí už ovládajú čísla, viete ich potešiť aj takýmto spôsobom. Je síce pravda, že v tejto dobe už väčšina ľudí číta čas digitálny a málokto nosí hodinky, ale napriek tomu všetci vieme čítať čas na analógových hodinkách. Tak prečo nezačať už v rannom detstve? Spojíte tak hru so vzdelávaním vašich detí. No a čo sa týka dospelých, tak tí, pokiaľ radi nosia hodinky, určite nezostanú sklamaní.

...Hodinky, ktoré som si vybrala osobne aj ja, potešili istý čas nielen mňa, ale aj moju mladšiu sestru, ktorá bohužiaľ nemala také šťastie so svojimi pôvodnými hodinkami...

        2. Pri výbere sa samozrejme viete vyhrať aj s dizajnom, či už na základe vkusu vášho či obdarúvaného. Pohrať sa viete nielen s dizajnom ciferníka ale aj samotného náramka.

...Naše hodinky mali na ciferníku krásnu červenú kvetinku, s ktorou perfektne ladili čísla aj ručičky hodinky v zlatom prevedení. Avšak náramok už tak perfektne zladený nebol. Kvetinky na náramku boli bohužiaľ v inom odtieni a tak isto vyblednuté, čo ma trošku zamrzelo. Samozrejme plusom bola možnosť výmeny viac kompatibilné ho náramka...

        3. Hodinka tak krásne dokáže poslúžiť aj ako módny doplnok, ktorý si viete doladiť k aktuálnemu outfitu. Ale je pravda, že hodinku máme väčšinou jednu a náramkov (aspoň my ženy) no...určite viac.

        4. Náramkové hodinky sú cenovo dostupné pre každého obdarúvavateľa. Či ste študent, pracujúci alebo dôchodca. Záleží len na tom, aký budget si na začiatku nastavíte. Či si to vaša peňaženka ani nevšimne alebo zaplače.

...Tieto hodinky boli síce poskytnuté zadarmo, avšak ich cena bola veľmi nízka v porovnaní s ostatnými cenami na trhu. A to berieme určite ako ďalšie plus...

        5. V hodinkách sa nachádzajú gombíkové batérie, ktoré majú celkom slušnú výdrž v porovnaní s klasickými tuškovými (aj keď tie už sú v dnešnej dobe opätovne nabíjateľné). Niektoré vydržia aj rok až dva, a tak sa nemusíte obávať častej výmeny batérie. Avšak pozor!!! Ak batérie vymieňate v pohodlí domova, kde vám vystrájajú malé detičky, použité batérie rovno zahoďte do odpadu, nakoľko pri prehltnutí takejto batérie dieťaťom hrozí poleptanie, perforácia tráviacej sústavy, otrava krvi až smrť. 

... Batéria tej naše hodinočky vydržala niečo cez rok, čo bolo fajn, kým sme si nezaobstarali ďalšiu hodinku do zbierky...

        Pokiaľ som vás inšpirovala darčekom pre vašich známych, rodinných príslušníkov, neváhajte ten pravý nájsť na stránke poštovnézdarma.cz. 

        Pekný deň všetkým.

1 komentár:

  1. Náramkové hodinky som tiež už niekoľkokrát darovala. Naposledy môjmu manželovi pod stromček. A taktiež som už dvojo dostala. Jedny nosím bežne a druhé len na výnimočné príležitosti.

    OdpovedaťOdstrániť