10. 1. 2015

Filmy, ktoré neunikli mojej pozornosti - 2015

Ahojte! :) Vítam vás pri prvom článku v tomto novom roku a chcem vám všetkým popriať, aby bol pre vás tento rok lepší ako ten predchádzajúci, úspešný a hlavne krásne prežitý. :)
No a dnes som si pre vás pripravila menšiu ukážku filmov, ktoré nám ho trochu spríjemnia. :)



Na aké filmy sa môžeme tento rok tešiť?

   Prvé dva filmy už mali svetovú premiéru minulého roku, ale k nám do kín sa dostali až teraz v januári. Siedmy syn ma zaujal svojím trailerom, ktorý mi tak trochu pripomína film Čarodejov učeň a filmy podobného žánru. Som na film zvedavá, tak uvidíme, či sa mi bude páčiť. :)
   Druhý film, ktorý vyšiel v januári a ktorý patrí patril medzi moje najočakávanejšie filmy tohto roka, je S Láskou, Rosie. Do kina som sa žiaľ nedostala, ale to nevadí, pretože sa najskôr pustím do knihy a až potom do filmu. :) Čítali ste knihu alebo ste videli film? Budem rada, ak sa o svoje dojmy podelíte aj so mnou. :)

Seventh Son
Premiéra filmu: 2014
Love, Rosie
Premiéra filmu: 22. október 2014

   Okrem filmu S láskou Rosie sa tiež teším na film Frostbite, čo je vlastne pokračovanie Vampýrskej Akademie. Film by mal vyjsť vo februári, lenže, má to jeden háčik. Asi ste si všimli, že filmy, ktoré vyjdu oveľa neskôr ako tento, už majú svoje trailery, ale tento ho, bohužiaľ, ešte nemá. Totiž, keď som to dobre pochopila, na natáčanie filmu nie je vyzbieraných dostatok peňazí. Dúfam však, že aj keď sa k nám film nedostane do februára, že sa ho nakoniec dočkáme, aj keď oveľa neskôr. Vampýrskú akademiu som si totiž zamilovala (práve čítam posledný diel série), takže by som ju rada videla aj vo filmovom spracovaní. Ak máte vy nejaké iné informácie, budem rada, ak sa o ne so mnou podelíte. :)

Frostbite (Vampire Academy 2)
Premiéra filmu: február 2015

   Medzi filmami nesmú chýbať ani rozprávky a jednou z nich je aj Cinderella. Trailer ma síce veľmi nezaujal ani od filmu neočakávam veľa, keďže spracovaní tejto nádhernej rozprávky je už neúrekom, ale nechám sa prekvapiť. :)
Cinderella 
Premiéra filmu: 19. marec 2015

   Fanúšikovia Divergencie, medzi ktorých sa radím aj ja, sa môžu tešiť na Rezistenciu, ktorá tu už bude o 2 mesiace! Trailer vyzerá veľmi sľubne, takže dúfam, že film nesklame, keďže druhá kniha bola oproti prvej trochu slabšia. Aj tak sa však teším. A vy? :)

Insurgent (Divergent 2)
Premiéra filmu: 19. marec 2015

   Ďalšie dva filmy, ktoré ma milo prekvapili tým, že vyjdu, sú vlastne urobené podľa kníh mojich obľúbených autorov. Prvý z nich, Najdlhšia cesta, je od môjho najobľúbenejšieho autora Nicholasa Sparksa a druhý, Papierové mestá, je od Johna Greena. Ten síce nepatrí medzi mojich najobľúbenejších autorov, ale získal si ma knihou Na vine sú hviezdy.
   Obe knihy som dostala na Vianoce, no ešte som sa k nim nedostala. S istotou však môžem už teraz tvrdiť, že nebudem sklamaná. :) 
The Longest Ride
Premiéra filmu: 9. apríl 2015

Paper Towns
Premiéra filmu: 18. jún 2015

   Ďalšou skvelou bombou v tomto roku bude film Minions. Určite ste museli podľahnúť týmto úžasným postavičkám (žltým tic-tacom), ktoré ste mohli vidieť v rozprávkach Ja, padouch (Despicable Me). No a kto by nechcel ešte jeden samostatný film len o nich? :)

Minions
Premiéra filmu: 10. júl 2015

   No a pomaly sa dostávame ku koncu. Posledné filmy ma zaujali najmenej zo všetkých, ale predsa si ich možno pozriem. Jedným z nich je Pan, filmová rozprávka o Petrovi Panovi, ktorá ma zaujala asi tak ako Popoluška, a tým druhým je Drozdajka časť 2.. Síce som nevidela ešte ani 1. časť, ale rada by som si pozrela obidve. :)
Pan
Premiéra filmu: 23. júl 2015

Mockingjay part 2 (Hunger Games 3)
Premiéra filmu: december 2015

Dodatok:
Avengers: Age of Ultron
Premiéra filmu: máj 2015

Pitch Perfect 2
Premiéra filmu: 15. máj 2015

Into the woods
Premiéra filmu: 25. december 2014

A čo vy? Na ktorý z filmov, ktoré vyjdu tento rok, sa najviac tešíte/netešíte?

9 komentárov:

  1. Tak, ja som už tiež písala o filmoch, ktoré budú tento rok a teším sa na ne alebo ma niečím zaujali. ( http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/2015/01/najocikavanejsie-filmy-2015-filmy.html) Určite sa teším na Mimoňov! Ten trailer ma už asi piaty raz rozosmial. :D Prerábanie rozprávok...Nie, to nesmie chýbať. A na všetky filmy podľa kníh.

    (Viallen z All dreams are real- http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super filmy. :) Tomorrowland vyzerá byť celkom fajn a na Avengerov som úplne zabudla, takže si ich tu ešte pridám. Ďakujem. :)
      Mimoni sú naj. Úplne úžasní sú. :)

      Odstrániť
  2. S láskou , Rosie si tiež chcem najprv prečítať a až potom pozrieť film ;) A na Insurgent a Mimoňov sa samozrejme teším tiež, veď kto aj nie, že? :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už mám s Láskou, Rosie doma, ale zatiaľ len z knižnice. :) Ak to bude také dobré, tak si ju aj kúpim. :3
      Áno, Mimoni a Tobias, kto by sa netešil?! :D

      Odstrániť
  3. Verím, že z môjho básnenia vieš, ktoré filmy si chcem pozrieť, ale tak, The Imitation Game (ktorá vyšla v novembri, novembri!! :( :D), The Avengers: Age of Ultron a Minions ^.^ To sú filmy, na ktoré chcem ísť rovno do kina O:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, viem, a myslím, že ešte dlho to budem vedieť. :D
      Na Avengerov sa síce teším, ale Mimoni vedú. :D

      Odstrániť
  4. Já se těším na The Longest Ride, Mockingjay part 2 (i když jsem ještě neviděla aprt 1 -.-) Cinderellu a samozřejmě Papírová města! :3 :)

    OdpovedaťOdstrániť