14. 7. 2015

Bubbles, bubbles everywhere! Or not.

Keď sa vyberiete so sestrami v nedeľu na prechádzku s cieľom fotiť bublinky z bublifúku pri vode, nie vždy to dopadne podľa vašich predstáv. Ešte že sme po ceste narazili na pole plné pšenice.

























Užívajte si prázdniny a trávte ich s ľuďmi, ktorých máte radi a oni zase vás. :)
Ja idem písať poviedku. ;)

16 komentárov:

  1. Krásne fotky, Leni :) A čo vám nevyšlo s bublinkami? Bolo ich málo? :D
    Inak, akú poviedku si išla písať? :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, Andy. :3
      A bubliniek bolo veľa, hoci leteli kadiaľ chceli. :D Ale myslela som to tak, že pôvodný cieľ bolo fotiť bublinky pri vode a nakoniec fotky, ktoré sme urobili v pšenici, sa vydarili oveľa viac. :)
      Je to taká fanfiction, a hoci, pravdepodobne, nikdy neuzrie svetlo sveta, viac neprezradím, lebo nakoniec z nej nebude vôbec nič. :D Vieš, ako to myslím. ;)

      Odstrániť
    2. Jáááj, tak to je trošku nepríjemné :D Ale aj pšenica zaujala :) Už sa teším na naše fotenie :3
      Ja ti verím :))) A chápem ťa, všetko má svoj čas ;)

      Odstrániť
    3. Ďakujem, si zlatá. :) A na fotenie sa teším tiež, aj keď ešte nemám vybraté miesto, kam pôjdeme. Nejaké nápady? :)

      Odstrániť
    4. Fúúú..tak ja tvoju dedinku až tak dobre nepoznám zatiaľ, takže nemám tušenie! :D Ale ja ti verím, že nájdeš nejaké super miesto :))

      Odstrániť
    5. Nemuselo by to byť v našej dedinke alebo by stačil len nejaký super nápad. Snáď niečo vymyslím. :)

      Odstrániť
  2. Nádherné fotky, som očarená! :D Ten nápad s bublinkami je geniálny a fotky sa veľmi podarili...veľmi sa mi páči tá pšenica na kameňoch (veľmi kreatívne) a ten detail na klások pšenice....a ste tam kočky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. P.S.:...teším sa na poviedku, dúfam teda, že sa s nami o ňu podelíš ;)

      Odstrániť
    2. Aww.... ďakujem za krásny komentár, Mony. :) Musím sa však priznať, že zo 141 fotiek som vybrala tie najlepšie, takže ich bolo aj dosť nepodarených. Ale tá fotka pšenice na kameňoch aj mňa milo prekvapila, pretože keď som sa to snažila odfotiť, vôbec to nešlo podľa mojich predstáv. A nakoniec je to celkom slušná fotka. :D :)
      Veľmi rada sa o poviedku s vami podelím, ale iba v prípade, ak ju dokončím a mne samej sa bude páčiť. Tak dúfam, že mi to vyjde. :)

      Odstrániť
    3. To poznám...vybrať tie najlepšie fotky zo 100 ďalších :D Je to ťažká voľba...a tá pšenica na fotkách nie je slušná fotka, to je dokonalá fotka!!! Už len zarámovať a kochať sa :))
      A dúfam, že sa ti poviedka bude páčiť a zverejníš ju...rada čítam výtvory iných. To mi pripomína, že mám pripravený príbeh z minulého roka, len ho musím upraviť, ale ako si sa mi nechce...to tie horúčavy :D Ale tak hádam do konca leta sa k nej dostanem :)

      Odstrániť
    4. ...P.S.: myslela som tú fotku pšenice na kameňoch, tú krásu, len mi akosi ušlo to jedno slovíčko :D A teším sa na ďalšie fotečky ;)

      Odstrániť
    5. Fotky si nerámujem, ale zakladám do albumov. A pre tie "umelecké" mám dokonca špeciálny - rožkový. :3 Ale mohlo by to vyzerať fajn aj na stene, vďaka za myšlienku. :)
      Úplne ťa chápem. Tie horúčavy sú strašné a to, že sú prázdniny, tomu nijako nepomáha. Človeku sa nič nechce. Ale dúfam, že to zvládneš a budem si môcť prečítať tvoje dielo. Som zvedavá. :)
      Ďakujem krásne za komentár a milé slová! :)

      Odstrániť
  3. No teda super fotky, pšenica je vdačná na fotenie tiež som chcela ist s drobcom fotit bublinky, ale skôr ako sme nejaké stihli urobit sa mu podarilo vyliat celý bublifuk :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, Peti. :) A určite sa s drobcom vyber ešte fotiť bublinky. Ten smiech pri tom stojí za to. :) Veď mamina už toľko kúpi jeden bublifuk navyše, že? ;) :D

      Odstrániť
  4. Pěkné fotky! A bublifuk, to je moje ^_^, máme doma asi tři =))

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť