5. 7. 2015

Plány na leto 2015


   Prvý týždeň prázdnin utiekol ako voda, no napriek tomu nás čakajú ešte necelé dva mesiace prázdnin. Konečne si môžem oddýchnuť od školy, trochu zrelaxovať (trochu viac vďaka môjmu momentálnemu zdraviu), ale hlavne robiť to, na čo mám chuť a na čo som mala v priebehu šk. roka málo času alebo dokonca žiaden čas. Takže som si spravila taký „menší“ zoznam, čo všetko by som chcela za tieto letné prázdniny stihnúť. Mám toho v pláne síce dosť, ale aj toho času je pomerne veľa. Uvidíme, čo všetko sa mi podarí splniť. :)

Knihy
Na začiatku roka som si dala predsavzatie prečítať aspoň 60 kníh a keďže je už polrok za nami a ja som nejako pozadu, tak to plánujem v priebehu prázdnin dohnať. Chcela by som prečítať min. 15 kníh, medzi ktorými by bolo 6 kníh, ktoré mi pribudli v priebehu polroka a ja som sa k nim ešte nedostala, Kroniky Narnie, Marťan, no a potom sa ešte uvidí. Zároveň som si stanovila, že si toto leto kúpim max. 5 kníh, pretože každú chvíľu mi nejaká kniha pribudne na poličku alebo dostanem chuť na niečo iné, takže potom nestíham čítať. Potrebujem mať totižto všetko pod kontrolou. :D

Cestovanie
Práve cestovanie spadá do kategórie aktivít, na ktoré nemám v priebehu roka čas. Preto sa v poslednej dobe stáva, že mám letné prázdniny nabité cestovaním a ani tieto nebudú nijako odlišné.
Tieto prázdniny sa začali celkom sľubne. Už v piatok som bola na túre vo Vysokých Tatrách, konkrétne na vrchole Rysy, no zatiaľ to ideálne nepokračuje. (Ale o tom vám poviem až v najbližšom článku.) Napriek tomu by som chcela ísť ešte do Slovenského raja, kde som už síce raz bola, ale to som bola malá, takže si z toho veľa nepamätám. Plánujem navštíviť starých rodičov v Topoľčanoch, podniknúť s celou rodinkou výlet na Oravu, a ak by ešte zostával nejaký čas, určite by som sa chcela ísť pozrieť aj do Levoče a Bardejova. Toto leto sa však teším najmä na Budapešť a Ostrihom, takže dúfam, že aspoň tam určite pôjdem. :)

Blog
Nezabúdam však ani na vás, moji milí čitatelia, nebojte sa. Okrem toho, že tu budú stále pribúdať recenzie, knižné súhrny a piesne, budete môcť so mnou navštíviť miesta, ktoré navštívim, a konečne si popočúvať zopár mojich coverov (dúfam, že nielen klavírnych, ale aj organových) a kochať sa mojimi fotkami. Dúfam, že sa vám aspoň niečo z toho bude páčiť, a ak máte nejaké nápady, ako by som mohla ešte viac oživiť svoj blog aspoň počas prázdnin, sem s nimi! :)

Dúfam, že ste si aj vy naplánovali pekné leto, a ak máte chuť, podeľte sa o svoje plány dole
v komentári. Prajem vám všetkým krásne a nezabudnuteľné leto. Majte sa :)

4 komentáre:

  1. Levoča je pekné miesto a hlavne pokojné :) A aj ja si plánujem ešte na zopár miest na Slovensku ísť. Určite nemôžem vynechať Vysoké Tatry, na tie nič na svete nemá :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tatry sú jednoducho Tatry. My, Slováci, sa teda máme čím pýšiť. :)
      Inak dúfam, že sa ti bude môj článok páčiť. :)

      Odstrániť
  2. Určite Bardejov odporúčam :D ako by som aj mohla a ne....
    Ja momentálne čítam knihy ako na bežiacom páse, kedže mám vyvrtnutý členok a popravde okrem čítania mi toho vel a na práci neostáva :D
    http://janeismystery.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že sa tam raz určite vyberiem, lebo vážne by som si chcela pozrieť to námestie a proste všetko. :)
      A s tým čítaním ťa úplne chápem. Čo iné má človek robiť, keď sa ani hýbať poriadne nemôže, že? Inak prajem skoré zotavenie. :)

      Odstrániť