24. 12. 2015

Krásne a požehnané vianočné sviatky vám prajem, moji milí. :)
Strávte pekné chvíle v kruhu rodiny, oddýchnite si a načerpajte sily, pozrite si nejaké vianočné filmy, prečítajte knihy, na ktoré máte chuť, a hlavne buďte vždy veselí, plní pohody a šťastia. :)

Daniela Andrade: Christmas Time is Here


9 komentárov:

  1. Ďakujeme Lenka, aj tebe ♥ ^.^ ♥ A už poctivo filmy pozerám a na knižky sa chystám :D Uži si prázdniny ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) A čo pekného pozeráš? :)

      Odstrániť
    2. Dnes som kukla moju obľúbenú rozprávku Kráľ Drozdia brada, na to si vždy nájdem čas a so sestrou sme kukli toho nového Malého princa, aj Andy ho mala v odporúčaniach na filmy, a poviem ti, zaslúžene :D Určite kukni ak budeš mať čas, pretože je to dokonale nádherné ^.^ A teraz idem kuknúť Johankino tajomstvo, aj keď moc v tú rozprávku neverím, ale tak môže prekvapiť :D Ale ak sklame, tak vždy môžem prepnúť na Markízu a kuknúť Snehulienku a lovca ;))

      Odstrániť
    3. Tak rozprávku Kráľ Drozdia brada som ešte nevidela a Malý princ vyzeral dobre, ale neláka ma to. Ani knihu som nečítala, sa musím priznať. :D Ale Snehulienka a lovec je moc fajn film, takže ak si sa k nemu náhodou dnes nedostala, určite si ho pozri nabudúce. :)
      A teraz ku knihám. Čo sa chystáš čítať? :) A čo pekné si si našla pod stromčekom? :)

      Odstrániť
    4. Milujem staré rozprávky a tie z 80.rokoch sa vážne podarili, presne ako aj Perinbaba, tú milujem tiež...takže nabudúce kukni Drozdiu bradu, možno sa ti tiež zapáči :D A Malého princa sme čítali ešte na základke ale ja som to flákala, takže som ani nevedela poriadne o čom to je, čo je smutné, takže som vďaka filmu trošku múdrejšia a niečo sa mi aj vybavilo :D Inak si veľmi zvedavá :D Tak ja som dostala ako vždy ponožky, no kto by nie, a kozmetiku :) A samozrejme aj knihu, pokračovanie Middlestone od Pavla Hornu, písala som naň aj recenziu, čo ma veľmi potešilo a ešte väčšmi, ako to sestra vymyslela. Dala mi totižto niečo na štýl "knihobita"...len všetko ručne povyrábala, všelijaké prkotinky...je veľmi kreatívna a nezabudla ani na svoj typický humor, takže som sa pri vybaľovaní poriadne nasmiala :D A čítať mám v pláne Máriu od Francine Riversovej, biblický príbeh a ešte Atramentové srdce...už sa na ne teším a keďže ich mám z knižnice, tak ich musím čím skôr prečítať. Inak som dočítala Adonisa v tričku od Kutišovej (môžeš si zasúťažiť ak máš o knižku záujem ;)) )...takže bude konečne po dlhom čase recenzia :)) A ty? Čo pekné ti Ježiško priniesol? :D

      Odstrániť
    5. Aj ja mám tieto rozprávky rada a tieto Vianoce ma chytili ešte viac ako predtým. Hoci Perinbabu som nevidela a ani ma neláka. :D Škoda. :D No Drozdiu bradu som už inak videla a je to veľmi podarená rozprávka. Takže ti ďakujem za tip. :)
      No jo, zvedavá, to já jsem. :D Ale ak mi ľudia niečo nechcú povedať, tak to z nich neťahám. Čiže nabudúce ak nechceš, neodpovedaj. :D (Teda.. je to vlastne tvoje právo neodpovedať, ak nechceš. Detail. :D)
      Inak Riversovej knihy vyzerajú byť veľmi dobré, takže možno niekedy (keď nebudem mať čo čítať) sa k nim snáď dostanem. :)
      Zatiaľ ma nijako zvlásť ten Adonis nezaujal, ale uvidím po tvojej recenzii. Možno si nakoniec o knihu aj zasúťažím. ;)
      A čo som dostala ja? Všetko možné. Viď v najnovšom článku. ;) :)
      A ďakujem za tvoj čas a odpísanie, Mony. :)

      Odstrániť
    6. Joj, ja som ťa musela trochu podpichnúť :D Ale rada sa podelím o to, čo mi Ježiško nadelil :)) Som rada, že sa ti Kráľ Drozdia brada páčil a ak sa ti páčil tak sa bude aj Peribaba, tá je uňo - ňuňo :D Ó, a Riversová, moja srdcovka a ak raz budeš chcieť po jej knihách siahnuť určite ako prvú vezmi Vykúpenú lásku, lebo tá je...dokonalá...už aby som si dala jej re-readnig ^_^ A Adonis dočítaný, celkom fajn oddychová knižka, ale dvakrát ju už čítať určite nebudem, taká jednohubka na zlé dni :)) A ja rada s tebou pokecám, čoby nie...aj nabudúce :D

      Odstrániť
  2. Tebe tiez pekne sviatky a len to dobre v novom roku!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť