28. 2. 2014

1. blogové narodeniny + moje sladké 16-tkové

Február je už pomaly u konca a ja som nejako zabudla na článok ohľadom blogových narodenín, prvých blogových narodenín a mojich vlastných.

Takže na začiatok... 17. februára dosiahol môj blog prvý rok svojho skorého života, takže 
VŠETKO NAJLEPŠIE môj jednoročný blog, aby sa ti darilo, stačí aj tak, ako doteraz. :D 
Taktiež ďakujem mojim drahým 10-tim čitateľkám. Som rada, že môj blog navštevujete, aj keď niektoré články sú trochu od veci, trochu viac. :D :) Mám vás rada! :)


No a teraz poďme k tým mojim! :D 
Dva dni pred narodeninami mi prišiel balíček obsahujúci  sviečky a vosky Yankee Candle, ktoré som vyhrala u Dominiky na blogu. Viem, aké mala problémy s odosielaním balíčka, a preto som jej vďačná, nielen za samotný balíček, ale aj za to, že ma ním potešila ešte pred mojimi narodeninami. Ďakujem ti veľmi pekne! :)


A nakoniec som sa dočkala aj 26. februára! :)
Všetci, moja rodina, kamaráti, či spolužiaci, ma potešili peknými darčekmi, aj blahoželaniami, ktoré mi posielali na FB, a veľmi ma tým potešili, lebo si na mňa spomenuli. :)

A takto vyzerajú vyzerali (bohužiaľ, čokolády idú na dračku :D) moje darčeky:


Moja sestra Katka ma potešila čokoládou Orion s orieškami ešte v predchádzajúci deň. Ďalší deň hneď ráno ma potešila mamka, ktorá mi dala bielu čokoládu Orion spolu s fialovým tričkom a krásnou tyrkisovou kabelkou, do ktorej  som sa hneď zamilovala. Potom prišiel narad brat, ktorý mi najskôr pogratuloval, a vzápätí sa vrátil s knihou v ruke, ktorá na fotke chýba. 
Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol. :3 Obrovká radosť! :)
Od mladších sestier som dostala Kávenky, čokoládu a zápisník, ktorý mi už dlhšiu dobu chýbal.
Od ocka som dostala taktiež čokoládu (No čo? Milujem ich! :D), a tiež mi dovolil k narodeninám, aby som si objednala knihu, akú chcem. Zvolila som Voda pre slony.
Od babky a dedka, až z Topoľčian, mi prišla pohľadnica + malý bonus. :)
Od druhej babky som dostala dezert s pálekou, teda nie pálenku :DD, ale pálenkový dezert presnejšie. :D
Plus ešte od tety čokoládu Figaro bublinkovú, ktorá na fotke taktiež chýba.

Od mojej kamarátky Andy som dostala cukríky Karamelový úsmev (snáď ti ešte niečo do utorka ostane :D), hrnček s nápisom Všetko najlepšie, perlove náučnice a sponu do vlasov.
Ďakujem ti krásne, veľmi si ma potešila! :) Mám ťa rada! :)

A od mojej naj-kamošky som dostala čokoládu Milku (Kiss Me :* :D) a portrét Orlanda Blooma ako Legolasa z filmu Hobit, či Pán prsteňov. Veľké ďakujem, že si si dala tú námahu znova mi niečo nakresliť! :) Teraz musím porozmýšľať nad ďalším, ktorý by si mohla stihnúť do 4. júna. :D 
Mám ťa rada! :)


Tak to je asi všetko!
Prajem Vám pekný marec - mesiac kníh. Jupíííí! :D :)
Majte sa! :)

4 komentáre:

  1. Jéééj strašne pekné darčeky!!! ♥ Nemáš za čo ! :) Aj ja tebaaa :* a nemusí ostať :) :D a HAPPY BIRTHDAY tvojmu blogu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neni zač a aj ja ťa mám rada, ale dúfam, že nabudúce si vyberieš dačo ľahšie :D Ale bola sranda kresliť Legolasa, keby to netrvalo tak dlho. Ty si furt nájdeš dajakú zámienku, aby si dostala dajakú kresbu :D
    A som rada, že si mala narodeniny, lebo tá čokoláda v škole bola fakt dobrá :D :D



    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teraz fičím na Dr. Housovi a prešla som aj na Chicago Fire, keďže tam je Jesse :D Tak možno jeho. :D Ale do júna ďaleko, to si vyberiem možno aj ďalších troch. :D
      :D :D Možno ešte niekedy donesiem. :D :)

      Odstrániť