28. 12. 2015

Čo som si našla pod vianočným stromčekom?

   Viem, viem... mal tu byť článok s tipmi na vianočné filmy a rozprávky, ale nejako sa neviem dokopať k tomu, aby som ho napísala. Pri tempe, v akom ja píšem články, by ste sa ho dočkali až na Silvestra, a to by už bolo po Vianociach. Takže tak. Ale... ak by ste aj napriek tomu mali stále chuť na nejaký vianočný film a neviete aký, pokojne mi hoďte komentár a možno vám nejaký krátky článok spíšem. :)
   A teraz prejdime k téme tohto článku. Dnes vám chcem totiž ukázať, čo pekné mi priniesol Ježiško, a pochváliť sa nádhernými darčekmi, z ktorých mám obrovskú radosť. Môžem úprimne povedať, že som dostala všetko, po čom som túžila, ba ešte viac, ako som čakala. Aj ten najmenší darček ma veľmi milo potešil. :) Takže sa pokochajte a dajte mi vedieť, ktorý darček oslovil najviac vás. Samozrejme sa nezabudnite v komentári pochváliť, čo nadelil Ježiško vám. :)
   Na záver už len dodám, že darčeky, ktoré som darovala svojim blízkym, som si tohto roku nefotila, čiže článok nečakajte. Ale ak by ste boli zvedaví, možno by som ho pre vás do toho Silvestra predsa len napísala. :D
   Prajem vám pekný začiatok posledného týždňa tohto roka. :)
   Vaša Jeja


Ružové pyžamko, sveter, teplé papuče a moja vysnená kabelka od rodičov
a šatka od súrodencov

Sprchový gél, čelenka a srdiečkové náušnice od tety,
voňavka Esence Candy Shop a sobíkové náušnice od súrodencov
a voňavka Secret Fantasy Midnight od kamarátky-spolužiačky

Nech sneží (John Green) od rodičov,
Netvor (Alex Flinn) a sovičkový diár na rok 2016 od Andy
a krásne záložky od Mony

Upírska Akdémia: Posledná obeť (Richelle Mead)
a kresba Colina Donnella (herca zo seriálu Chicago Med) od Majky

A čo ste si našli pod stromčekom vy? :)

8 komentárov:

  1. Už som ti ich dnes síce chválila, no musím ešte raz: fakt sú to krásne darčeky :))) Musela si poslúchať celý rok :D :)) A nejaký ten tip na film vždy rada privítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) Snáď aj ten ďalší budem dobrá. :D
      Okay. Tak sa teš. ;) :D

      Odstrániť
  2. Krásne darčeky!
    A knižky vždy potešia, bohužiaľ som tento rok nedostal žiadnu:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) A nebuď smutná, knihy si vždy k tebe nájdu cestu. Keď nie na Vianoce, tak v iný sviatok, ktorých je cez rok habadej. :)

      Odstrániť
  3. Krásne darčeky! Kabelka je naozaj úžasná :)
    ladyminimalism.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Júj, ty si musela byť celý rok dobrá :D Krásne darčeky a tá kabelka...zamilovala som sa!!! U mňa to bolo skromné tento rok ale všetko z lásky :)) Inak ja si rada prečítam typy na filmy, mne už došli, takže som zvedavá, čo odporúčiš. Aj ja som v pláne takýto článok o filmoch ako súhrn toho, čo som videla za rok a tak...ešte ho mám v mysli, no hádam sa k nemu dokopem ;))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sa čudujem aj ja. Fakt som asi musela poslúchať. :D
      A čo sa týka toho článku s filmami, tak určite nejaký začiatkom roka spíšem, keďže ste už dve, čo oň majú záujem. A na tvoj článok sa budem tešiť tiež, keďže filmov a seriálov nie je nikdy dosť. :D Samozrejme, aj kníh. :D :)

      Odstrániť